Ett stort tack till alla som besökte Dövas dag i Uppsala!

Uppsala Läns Dövas Förening skickar sina varmaste tack för medverkande föreläsare, artister och funktionärer.

Tack till alla sponsorer, utställare och bidragsgivare som stöttade Dövas dag 2022 i Uppsala.Vill du veta mer om dagens program under helg?

klicka dagensprogram!


FREDAG


LÖRDAG


SÖNDAG


Dövas dag närmar sig och vi fyller på med fler och fler aktiviteter! Nu kan ni köpa biljetter! Du hittar länken till bokningen under fliken “Biljetter”. Du betalar med ditt bankkort på bokningssidan. Efter betalning får du en bekräftelse på ditt köp. Du behöver inte skriva ut nån biljett utan du kommer att kunna visa upp din biljett med din mobil.

Hej!

Välkomna till Dövas dag 2022:s hemsida! Äntligen, kan vi se fram emot att kunna mötas fysisk på plats efter två års väntan! Dövas Dag genomförs 23-25 september i Uppsala. Du kanske tänker, är det inte 16-18 september!? Vi har flyttat fram datumet på grund av att det inte fanns lediga lokaler.

På denna sida kan du hitta information om hur du kan bli utställare eller sponsor. Hur du bokar hotell och köper biljett till Mötesplats Dövas dag och även till galabanketten! All information kommer att fyllas på allteftersom på hemsidan och även på våra sociala medier SÅ håll utkik här.

Boka gärna dina biljetter i god tid så får du billigare pris för att senare höjs priset.

Varmt välkomna och vi ses väl?